Munca depusă este cea care dă măsura valorii unui specialist, iar eu sunt un om care are ca pasiune propiul domeniu de activitate. 

Mi-am format un set de principii și am dat propria personalitate muncii mele, astfel încât ea să se modeleze după mine și să o fac altfel decât ceilalți tehnicieni, în stil propriu.
Când faci acest lucru descoperi că începi să inspiri la rândul tău, să dobândești adepți ai stilului pe care l-ai creat, așadar am ales să dau mai departe ceea ce știu celor interesați de arta mea. 

Îmi place să împart iar datorită acestui lucru am ales și am fost aleasă să mă alătur Academiei Elena Copăceanu, să predau cursul de tehnician de extensii de gene. 
Această specializare stă la baza carierei mele și doresc să predau varianta îmbunătățită și corectă a ei. Încă ador să lucrez și studentele văd acest lucru și le transmit pasiunea mea. 

Sunt un om care nu ia informațiile de-a gata. Testez și observ ce se întâmplă în diverse situații. Datorită acestui principiu evoluez și mă îmbunătățesc constant.  
Cred în evoluție și în faptul că acțiunile proprii ne influențează cursul carierei, de aceea sunt foarte dedicată muncii mele.

La momentul prezent, marea mea pasiune este micropigmentarea sprâncenelor.
Am adoptat o tehnică la momentul în care o făceau doar câțiva specialiști din întreaga lume și am ales să o promovez în mod special. Este tehnica mea de suflet, tehnica powder.
Am îmbrățișat un set de principii și câteva tehnici pe care le prefer, care oferă lucrărilor mele o semnătură inconfundabilă. O lucrare realizată de mine este recognoscibilă chiar și de o persoană care nu este specialistă în domeniu. Aceasta este cea mai mare mândrie a mea, faptul că reușesc să ofer muncii mele personalitate și stil.

La rândul meu am primit și eu pasiunea pentru munca mea și consider că a fost definitoriu pentru felul în care privesc acest domeniu modul în care mi-a fost expus pentru prima dată.
Am la bază informațiile obținute de la mentorul meu Elena Copăceanu, de la care am învățat principii foarte importante, care încă nu se predau la alte academii. Respect și sunt recunoscătoare pentru faptul că ne-a pus în mâini infomația corectă, nealterată. 

Îmi place să numesc meseria mea artă și nu consider că o supraevaluez cu acest titlu. 
Mă simt flatată că sunt atâtea persoane care aleg să poarte pe chip lucrările mele de artă. 
Acesta este unul dintre motivele pentru care eu nu folosesc niciun fel de șablon sau măsurători standard pentru lucrările mele. 
Chipurile umane sunt foarte diverse, imposibil de încadrat nici chiar într-o mie de șabloane, iar asimetriile naturale nu pot fi măsurate cu rigla. Sunt asimetrii în relief, cărora experiența, informația acumulată și simțul estetic ne ajută să le aplicăm tot felul de trucuri pentru a ascunde imperfecțiunile. 
Respect un set de reguli și nu este deloc întâmplător felul în care aleg formele pentru clientele mele. Adaptez o formă diferită pentru fiecare în parte în funcție de multe aspecte. Țin cont de stilul său, de ceea ce își dorește și de ceea ce consider eu că este potrivit pentru ea.
"