Produse

Econcept Cleanser

70 Lei
Categorie: Consumabile

Este un produs pentru curatarea si degresarea pielii, etapa esențială inaintea procedurii de pigmentare. 

Nu este în stoc

Econcept Cleanser este o lotiune micelara revitalizanta, care curata delicat tenul si are actiune de calmare si de pregatire a pielii pentru procedura de dermopigmentare. Preparat cu ingrediente din cultura organica, acest demachiant bland are proprietati antiinflamatoare, purifiante, in timp ce hidrateaza si catifeleaza pielea, calmeaza si reduce iritatiile pentru a reda starea de bine.

Pentru toate tipurile de ten. Nu este necesara clatirea pielii.

Produsele comercializate de Academia Elena Copăceanu pot fi vândute pe întregul teritoriu al României, utilizând modalitatea și termenul de livrare alese de dumneavoastră la efectuarea comenzii. După expedierea coletului, veți primi un mail de notificare cu privire la noul status al comenzii.

Toate produsele comercializate de către Academia Elena Copăceanu beneficiază de garanție. Aplicarea garanției începe din ziua în care produsul este livrat către client, iar perioada de timp în care se aplică această garanție poate varia, în funcție de tipul de produs.

Prețul și modalitatea de plată sunt specificate în comandă. Academia Elena Copăceanu va trimite o factură pentru produsele și serviciile ce urmează a fi livrate, obligația clientului este de a furniza toate informațiile necesare emiterii facturii.

Plățile se pot efectua prin ramburs, prin depunere de numerar în cont sau prin procesatorul de plăți PayPall.