În urma cu doi ani, in iarna anului 2016 am hotărât că trebuie să schimb ceva în meseria mea de cosmetician si sa trec la un alt nivel. 
Datorită problemelor întâmpinate de majoritatea clientelor si anume: lipsa firelor de par din  sprâncene sau diferite probleme mai mari am decis sa urmez o calificare în domeniul tatuajului semipermanent si anume, micropigmentarea.
După mai multe păreri și informații căutate, lucrarile trainerului Elena Copaceanu m-au convins că academia care poartă acelasi nume, se ridică la cel mai înalt nivel de profesionalism.  În momentul în care alegi sa excelezi într-un domeniu este evident că trebuie să ai un model dupa care sa te ghidezi, sa te inspiri, iar pentru mine alegerea pe care am facut-o a fost cea mai potrivita. 
Cu mult sacrificiu si efort, după multe ore de lucru am ajuns sa pot satisface multe cliente si sa le ajut sa isi recapete încrederea în sine. 
Tot acest efort a fost răsplătit in momentul in care Elena, a decis ca sunt la un nivel in care pot sa reprezint bradul Econcept in orasul meu Târgu Mureș și sa fac parte din minunata s-a echipa.
Totodată am reusit sa pot sa prestez aceasta meserie minunată in propriul salon si anume ,, Beauty Center by Corina Toma" unde am alături o echipă de profesioniști. 

In final aceasta este pe scurt minunata mea poveste de succes, care s-a conturat atat de frumos deoarece am stiut de la bun inceput ce imi doresc ,unde vreau sa ajung si cel mai important ,am ales ca si cuonstiintele mele sa fie împărtășite de cei mai buni specialisti in domeniu.