Despre noi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Academia Elena Copăceanu

Academia ”Elena Copăceanu” este un proiect educațional care își propune să sistematizeze și să desăvârșească standardul de pedagogie a serviciilor semipermanente de înfrumusețare.

Echipa de traineri este formată din tehnicieni de prestigiu, care pe lângă informația valoroasă pe care o transmit, sunt determinați să transmită și pasiunea lor pentru acest domeniu.

Academia este fondată în anul 2012 de Elena Copăceanu, master trainer recunoscut la nivel internațional, pentru rezultatele excepționale și pentru revoluționarea domeniului dermopigmentării.

Avantaje

Înscrie-te Acum la unul dintre Cursurile noastre și devino Specialist în Domeniu

  • Diploma obținută în cadrul Academiei reprezintă o carte de vizită în promovarea serviciului de dermopigmentare
  • Informația este originală , nealterată și actualizată dupa cele mai noi tehnici din domeniu
  • Înveți cele mai noi tehnici de dermopigmentare chiar de la Elena Copăceanu
  • Tehnici de predare a cursurilor structurate in 5 pasi simpli, pe intelesul tuturor
  • Toate informațiile sunt expuse atât verbal cât și în imagini pe videoproiector pentru a accesa memoria vizuală a cursantelor
  • Veți putea lucra într-un cadru legal în urma obținerii diplomei acreditate de dermopigmentist

Testimoniale