ECONCEPT CLINIC

Bine ați venit la EConcept Clinic. 

Misiunea noastră este să evidențiem frumusețea și să redăm încrederea de care pacienții au nevoie. Dispunem de o gamă largă de tratamente și produse pentru a livra frumusețea pe chipurile dumneavoastră. Fie că sunteți în căutarea unui tratament de dermopigmentare sau tratamente sofisticate cu laser, injectabile cosmetice, microdermabraziune și multe tratamente de îngrijire a pielii, avem multe de oferit.

Filosofia noastră este să oferim clienților noștri tratamente cosmetice la prețuri avantajoase, accesibile și eficiente, folosind cele mai performante echipamente medicale, în cabinete cu facilități de înaltă calitate, oferite de personalul experimentat, calificat și foarte bine pregătit. Toți angajații și colaboratorii noștri calificați pentru lucrul cu aparatură de înaltă performanță și precizie, incluzând calificarea pentru lucrul în siguranță cu aparatele cu laser. Echipa noastră este formată din medici esteticieni și dermatologi pentru proceduri estetice non-invazive și tratamente performante.

Eficiența și rezultatele EConcept Clinic se bazează pe un portofoliu de clienți fidelizați prin servicii de calitate și o experiență vastă în dermopigmentologiei, cosmetică avansată, tratamente corporale și chirurgie estetică non-invazivă a ultimilor 5 ani. EConcept Clinic Otopeni, face parte din rețeaua EConcept - fondată de Elena Copăceanu, dermopigmentist în 2012.