Confidențialitate

1. Politica prelucrării datelor cu caracter personal
 
Academia "Elena Copăceanu" în calitate de autor, proprietar și administrator al site-ului web www.academiaelenacopaceanu.ro, respectă caracterul privat și securitatea prelucrării datelor cu caracter personal al fiecărei persoane care accesează site-ul web în vederea efectuării de comenzi online.

Societatea noastră se obligă să păstreze confidențialitatea datelor personale furnizate prin intermediul site-ului www.academiaelenacopaceanu.ro.

Persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au următoarele drepturi:
 
  • Dreptul la informare 
  • Dreptul de acces la date cu caracter personal
  • Dreptul de intervenție asupra datelor cu caracter personal 
  • Dreptul de opoziție
  • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
Orice informație furnizată de dumneavoastră va fi considerată și va reprezenta consimțământul dumneavoastră expres ca datele dumneavoastră personale să fie folosite de Academia "Elena Copăceanu" în conformitate cu scopurile menționate mai jos.

Dacă doriți ca datele dumneavoastră personale să fie actualizate sau scoase din baza de date, ori aveți întrebări legate de confidențialitatea datelor, ne puteți contacta / notifica oricând, utilizând datele de contact existente pe site.

Dacă nu doriți ca datele dumneavoastră să fie colectate, vă rugăm să nu ni le furnizați.
 
2. Scopul colectării datelor
 
  • oferirea serviciilor solicitate de dumneavoastră;
  • pentru a vă confirma serviciile pe care le-ați comandat în sistem on-line și a vă furniza informații suplimentare cu privire la acestea;
  • transmiterii de oferte, mesaje publicitare și de marketing;
Academia "Elena Copăceanu" nu va dezvălui unei terțe părți niciuna dintre datele dumneavoastră (informații personale sau informații opționale) fără acordul dumneavoastră, cu excepția cazului în care avem convingerea, de bună credință, că legislația ne impune acest lucru sau că acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor sau a proprietății societății noastre.
 
3. Securitatea datelor colectate și procesate
 
Academia "Elena Copăceanu" utilizează metode și tehnologii de securitate avansate, împreună cu politici stricte aplicate salariaților și procedurilor de lucru, incluzând audit-ul periodic pentru a proteja datele cu caracter personal, colectate și procesate conform prevederilor legale în vigoare.