Tehnologia ECONCEPT

Tinerețe fără bătrânețe cu Intraceuticals – ritualul vedetelor de la Hollywood, tratament ce se regăsește și în cadrul Clinicii Econcept. La un moment dat întreținerea tenului este foarte importantă. În acel moment, se poate apela la acest tratament cosmetic noninvaziv, tratament care combină două metode: oxigenul presurizat și acidul hialuronic cu o structură moleculară redusă. Prin combinarea celor două rezultă o piele mai fermă, riduri eliminate și o strălucire pe tot tenul care justifică așadar titlul "tinerețe fără bătrânețe".
Clinica ECONCEPT este a doua clinică din România în cadrul căreia se poate face liftingul facial minim – invaziv Face Tite și Neck Tite. 


Noua tehnologie asistată de radiofrecvența, FaceTite și NeckTite oferă proceduri 100% sigure și extrem de eficiente. Acestea se deosebesc detașat de alte servicii de lifting prin simplitate și rezultate puternic vizibile. Operația este minim invazivă (se fac doar două incizii mici ce nu vor lăsa cicatrici), se face sub anestezie locală, iar după doar câteva ore pacientul este liber să plece acasă. De asemenea, nu este necesară o perioadă de refacere de lungă durată.
 
Dacă vrei metode rapide de slăbit, în Clinica ECONCEPT avem un aparat care te-ar putea ajuta să scapi rapid de grăsimea de pe corp - CoolTech, prin procedura numită criolipoliză. Medicii esteticieni americani sunt convinşi de eficacitatea acestui tratament, care funcţionează în unele cazuri mai bine decât anumite diete nesănătoase. Criolipoliza este folosită în clinicile europene de profil și se bucură de un mare succes, deopotrivă în rândul bărbaților și în cel al femeilor.